De uitnodiging is misschien wel het belangrijkste communicatiemiddel van de hele bruiloft. Het moment dat de genodigden de envelop openmaken, is het eerste moment dat zij kennismaken met jullie speciale dag.


Met de uitnodiging geven jullie de gasten een voorproefje van wat zij kunnen verwachten. Het is een onwijs persoonlijk middel en moet 100% bij jullie passen.


De uitnodiging kan net zo simpel en uitgebreid zijn als dat jullie willen. Een heel pakket of één duidelijke kaart, alles is mogelijk.

Uiteraard is het mogelijk om aanpassingen te maken voor zowel de stijl als voor de onderdelen van het pakket.

Karlijn & Rick

 

"Op 14 september 2023 zijn wij getrouwd. Renée van Een & Ander Design heeft hiervoor onze uitnodigingen en alle signing ontworpen en dat was één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt. Het was namelijk al snel duidelijk dat Renée professioneel, kundig en ontzettend getalenteerd is. 


Het was een hele fijne, ontspannen samenwerking met hele korte lijntjes. Renée luisterde goed naar onze wensen, adviseerde ons in wat het beste zou uitpakken en kwam daarnaast met de meest fantastische ideeën om onze ‘projecten’ zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo heeft ze alle illustraties (en dat waren er bij ons héél veel) met de hand voor ons getekend, wat er bijvoorbeeld voor zorgde dat onze trouwlocatie en bruidstaart tot in de detail nagetekend op onze uitnodigingen stonden. Ook heeft ze verschillende opties gemaakt voor een persoonlijk trouwlogo. Het logo dat we kozen was overal op terug te vinden: de lakzegels die we gebruikten, de uitlegbordjes, het tafelschikkingsbord etc. Allemaal zo bijzonder! 


Er is niets te gek en Renée zoekt naar manieren om alle wensen mogelijk te maken. Om jullie bruiloft tot in de detail perfect te maken, is dan ook ons advies: laat Renée jullie uitnodigingen en signing maken!"

"Ik vind het fantastisch om steeds weer met stellen samen te werken en er samen een onwijs mooi en persoonlijk resultaat van te maken"