Met mij samenwerken? Dit kun je verwachten!

1

Kennismaking

We leren elkaar beter kennen a.d.h. een kennismakingsgesprek. Via de telefoon, online of met een kop koffie, alles kan.

Ik hoor graag jouw wensen en wat je in gedachten hebt. Jij hoort graag wat je van mij kunt verwachten en hoeveel dit kost.

2

Voorstel

Ik weet nu precies waar jij naar op zoek bent. Top! Ik maak een moodboard, shotlist, draaiboek en help je met de styling.

Nadat jij akkoord hebt gegeven zijn we helemaal klaar voor de fotoshoot.

3

Uitvoering

Het is tijd om te gaan fotograferen. We hebben alles van te voren besproken. Ben je toch iets vergeten? Dan staat dit in het draaiboek dat ik voor je heb gemaakt.

Tijdens de shoot begeleid ik je met poses. No worries, I've got you.

4

Oplevering

Na de shoot ontvang je binnen 48 uur de eerste twee foto's.

Binnen twee weken ontvang je de overige foto's. Alle foto's worden aangeleverd in hoge kwaliteit en in jouw persoonlijke online galerij.


kosten


DIT vraag ikUiteraard zijn er vaste kosten die de basis vormen voor jouw opdracht. Echter kun je zelf kiezen hoeveel tijd er besteed zal worden aan de fotografie. Ook kun jij zelf kiezen hoeveel foto's je opgeleverd wilt krijgen. Deze hoeveelheid foto's hangt ook samen met de tijd die ik zal besteden aan de nabewerking.  • Uurtarief: 60,00 - fotograferen & nabewerking
  • Reistijd & reiskosten
  • Huurkosten externe apparatuur


*Vanaf 2024 werkt Een & Ander met een aanbetaling van 20%.

*De opdracht kan maximaal 3 dagen voor de afgesproken datum voor de fotografie geannuleerd worden. Als dit korter is dan 3 dagen, wordt het bedrag voor de fotoshoot en eventuele kosten voor externe apparatuur volledig in rekening gebracht.
dit krijg jij  • Persoonlijke begeleiding: van concept tot styling
  • Een uniek en persoonlijke concept
  • Moodboard, draaiboek & shotlist
  • Alle foto's die jij hebt uitgekozen met een hoge kwaliteit en in een persoonlijke online galerij
  • Een aanpassingsronde als je niet tevreden bent over het resultaat of graag nog wat gewijzigd wilt hebben*Wanneer je een shoot bij mij boekt ga je ermee akkoord dat ik de foto’s mag gebruiken voor mijn website & social media, tenzij anders overlegd.

FAQ

Zijn de reiskosten inbegrepen?

Als er reiskosten van toepassing zijn worden deze extra in rekening gebracht.

Doe je meer dan alleen maar branding fotografie?

Zeker! Dit is waar je mij een berichtje voor mag sturen: branding, (zakelijke) evenementen, portretten, verloving, boudoir, product, food, sfeer. Heb jij iets in gedachten wat hier niet tussenstaat? Ik bespreek graag of ik jou hierbij kan helpen.

Kun je meedenken over het concept en de styling?

Yes! En dat vind ik alleen maar leuk om te doen. Samen met jou wil ik ervoor zorgen dat we een zo'n uniek, sprekend en persoonlijk mogelijk concept creëren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn foto's ontvang?

Binnen 48 uur ontvang je de eerste twee foto's van mij. Binnen twee weken ontvang je de rest. Deze tijd hangt samen met de hoeveelheid foto's die ik voor jou mag bewerken en of er nog andere opdrachten op de planning staan.